Företagsregister

Här listas bygdens företag från Avan och Unbyn.
Är du företagare i bygden och vill synas här?
Kontakta oss via naringsliv@unek.se 

Victoria Eklund Wiklund – Grafisk designer

Hjälper dig och ditt företag med allt som behövs inom grafisk design, såsom loggor, grafiska profiler och andra grafiska element. Jag kommer från sportmodebranschen och har jobbat med design i över åtta år, under vilka jag arbetat med kunder som ICANIWILL, Biltema, Jula, Sportamore och många fler.

Besöksadress: Trollvägen 8 , 961 93 Boden

Telefon: 070-6012637

E-post: victoriaeklundwiklund@gmail.com

Polestar Treasures – Vintage jewelry

Polestar treasures är en internationell vintagebutik på nätet som säljer vintage och antika smycken i silver och guld. Förutom en välfylld webshop erbjuder vi även tjänster som custom sourcing där vi hittar ett specifikt smycke baserat på dina önskemål, storleksändringar och återbruk av befintliga smycken.

Unbyns rullgräs

Vill du ha grönare gräs än grannen? Och tid över till annat? Unna dig färdigt gräs på rulle från Unbyns Rullgräs!

Besöksadress: Unbyn 26 , 961 93 Boden

Telefon: 073-034 84 64

E-post: sammy@unbynsrullgraes.se

Månkraft

Månkraft är ett företag som i huvudsak håller på med andligt och spirituell utveckling. Lina som driver företaget är utbildad hälsovägledare, kundaliniyogalärare och prästinna. Utför massagebehandlingar, healing och ceremonier.

Unbyggarna

ETT modernt byggföretag med mångårig erfarenhet inom bygg och mark. BYGGA OM, BYGGA NYTT ELLER BYGGA UT ÄR ETT STORT BESLUT FÖR DE FLESTA. Det handlar ofta om investeringar där man vill bevara eller förhöja värdet på något, sett över tid. De drivs av en långsiktighet i form av väl utförda arbeten. Med hjälp av sin kompetens samt våra samarbetspartners inom andra yrkesgrupper skräddarsyr vi er helhetslösning. De utgår från Unbyn, utanför Boden, men är verksamma i hela Norrbotten.

Elvira Lind

Elvira Lind Content creator som älskar att skapa snyggt, roligt och säljande innehåll. Vill du öka din synlighet i sociala medier? Hon erbjuder ett komplett paket med strategi, foto, film, text och publicering. Vill du synas med snygga bilder? Hon fotar personalporträtt, produkter, event, till hemsidan och mycket mer!

Bjässpark Gården

~ Gårdscafé ~ Öppettider i inlägg, håll koll på Instagram! Bokning av evenemang eller konferens i gårdsmiljö! Djur på gården! ❣️

Besöksadress: Bjässmoran 33 , 961 93 Boden

Telefon: 0706265828

Svedjebruket

Svedjebruket är ett litet lantbruk på 14 ha, varav 10 ha historisk jordbruksmark med stora möjligheter för både odling och djurhållning. Vi erbjuder konsultering inom handel, projektering och hjälpmedel. Svedjebruket är en av företagarna i Nära Mat Boden-Saluhall med syfte att öka självförsörjningsgraden i Norrbotten. Linderödssvin, lappgetter, höns och Keeshonds

Besöksadress: Svedjan 50 , 961 93 Boden

Telefon: 0703198099

E-post: seija@svedjebruket.se

Haradshem AB Uthyrning av lägenheter och lokaler i Harads. 0706008039

Besöksadress: Unbyn 93B , 961 93 Boden

Telefon: 0705350168

Kelia AB

Kelia AB: Uthyrning av lägenheter i Harads, transporter och byggnadsarbeten. Ann-Sofie 0706008039 Christer 0705350168

Besöksadress: Unbyn 93B , 961 93 Boden

Telefon: 0705350168

Arctos Labs

Utvecklar en mjukvarubaserad lösning för optimering av distribuerade data center, samt konsulttjänster för forskning och utveckling.