Nyheter

Swap/ Klädbytardag/ Vernissage/ Prova på akvarell


Hej och välkommen till årets klädbytardag 2024!

För tredje året i rad är vi otroligt glada över att presentera denna fantastiska händelse. Det är dags att ge dina kläder, skor, väskor, smycken och liknande föremål nytt liv! Mellan den 15:e och 26:e april välkomnar vi dig att lämna dina rena och välvårdade föremål på Servicepunkten, belägen på Unbyn 15, under våra öppettider.

Men det är inte allt! På kvällen den 18:e april kommer vi att ha en speciell kvällsöppet tillställning samtidigt kan du lämna in till klädbytardagen! Mellan klockan 18:00 och 20:00 arrangerar Åsa Bergström en prova-på-session för akvarellmålning. Samtidigt håller hon vernissage där hennes konstverk och tavlor kommer att visas upp. Du kommer även att ha chansen att testa din kreativitet med små provkort för akvarell- och gouachemålning. Det blir en kväll fylld av konst, möjligheter att experimentera med färg och form, och trevliga samtal!

Och nu till det mest spännande – för varje plagg, väska, par skor eller accessoar som du lämnar in får du en biljett. Dessa biljetter kan sedan användas för att byta till dig andra fantastiska fynd under själva bytardagen. Vi har inga begränsningar här – om du kommer med 50 saker får du 50 biljetter att använda på swapdagen som är söndagen den 28/4 mellan klockan 10.00-12.00

Så låt oss tillsammans skapa en mer hållbar och färgglad garderob med hjälp av årets klädbytardag! Vi ser fram emot att välkomna dig och dela denna upplevelse tillsammans!

Swap/ Klädbytardag/ Vernissage/ Prova på akvarell

Liknande nyheter

Återbruka/ Hållbarhet

🌱🌍🌿✨ Efter vår första träff har vi bestämt oss för att sätta ihop en arbetsgrupp för att ta tag i alla de fantastiska idéer och